Het is de levensmissie van Stonedoos® jullie de best mogelijke 'smoking experience' OOIT te geven!

Wie zijn wij?

Stonedoos® is een headshop met een visie! Onze missie is om jouw smokesessies weer speciaal te maken. Want het mag natuurlijk niet zo zijn dat smoken een standaard zaak wordt en hierdoor een stuk minder leuk is. Gelukkig hebben wij dé oplossing om dit te voorkomen: de eerste stoner box van Nederland. Gemaakt door stoners voor stoners om jouw smokesessie naar een hoger niveau te tillen.

Bespaar centjes!

Onze accessoires zijn gegarandeerd goedkoper dan bij jouw lokale headshop. Bij iedere bestelling van een stoner box ontvang je een gratis BIC MINI aansteker en vanaf € 5 zelfs een mystery gift. Da's toch helemaal mooi?

Privacy

Je kunt bij ons ervoor kiezen om jouw accessoires bij een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen. We zorgen er ook voor dat er aan de buitenkant van het pakketje niet te zien is waar het vandaan komt. Een stoner box bestellen kon nog nooit zo discreet!

Je zit nergens aan vast!

Bij Stonedoos® blijf jij de baas over jouw stoner box. Je kiest zelf uit welke box je wilt, en bestelt deze op geheel vrijblijvende wijze.

Wie zijn wij?

Wij zijn Stonedoos®, een bedrijf vol enthousiaste jonge mensen! Wij hebben maar één heel simpel doel: zorgen dat jullie ‘smoking experience’ beter wordt dan OOIT! Zo gezegd zo gedaan zijn wij opzoek naar een oplossing gegaan. Zodoende presenteren wij: “Stonedoos®” één van de eerste stoner boxen in Nederland. Vóór en door stoners om ALLE smoke sessies NÓG beter maken!

Bespaar centjes!

Wij zorgen er altijd voor dat we onze prijzen zo laag mogelijk kunnen houden. Ons team jonge mensen zorgt altijd dat we op de hoogte zijn van de laatste trends en beste gadgets zodat jij nooit iets mist. Bij iedere bestelling boven 10 euro krijg jij van ons ook nog een lekkere verassing, da's toch helemaal mooi!

Privacy

Je kunt bij ons kiezen om jouw accessoires bij een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen. We zorgen er ook voor dat er aan de buitenkant van het pakketje niet te zien is waar het vandaan komt!

Je zit nergens aan vast!

Je kunt bij ons ALLES maandelijks opzeggen, aanpassen en betalen. Dus GEEN automatische afschrijvingen, maar ALLEEN afschrijving wanneer jij ze goedkeurt!

Aanbieding van de maand

Popsocket storm aansteker

Aansteker vergeten? Dat probleem kun je vanaf nu ten alle tijde voorkomen met deze popsocket storm aansteker!

Afgeprijsd van €18.95 naar:

Stonedoos logo
Stonedoos logo

Zijn de Stonedoos® boxen nog niks voor jou?

Is een van onze Stonedoos® boxen (nog) niks voor jou? Je kunt bij onze headshop jouw volledige pakket naar eigen wil samenstellen. Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Bestel nu jouw stoner box in onze headshop en kies zelf welke vloei, blunts en andere rookaccessoires er in jouw Stonedoos® box komen. Het is ook leuk om een stoner box cadeau te doen aan een vriend die net zo veel van smokesessies houdt.

Bekijk hier al onze topmerken

Bekijk al onze topmerken

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Scroll naar top