Klantenservice
0
Sluiten
    Stonedoos - Woensdag 23 Maart 2023

    6 Tips Om Je Perfecte Blunt te Draaien

    Als je op zoek bent naar een betrouwbare, ouderwetse manier om met meerdere mensen stoned te worden, dan is het draaien van een blunt de beste manier. We weten het allemaal een blunt dichtvouwen kan lastig zijn, een plakrand die niet wil plakken of je hebt te weinig gelikt aan je blunt vloei. Daarom schrijven wij deze blog met tips om easy een blunt te draaien! Voor degenen die de kunst van het draaien van blunts proberen te leren, of gewoon hulp zoeken bij hun eerste poging, schrijven wij dit artikel met alle hulpmiddelen die nodig zijn om een perfecte blunt te vouwen. Het draaien van een blunt is een leuk ritueel, je weet dat je een dikke blunt aan het draaien bent en dat je zeker stoned gaat worden. Laten we er meteen in springen! 

     

    Wat is een blunt? 

    Het is gekruimelde wiet in blunt vloei. Deze combinatie zorgt voor een extra kick en maakt je mega stoned. Een energieke high die veel krachtiger is dan het roken van een joint met tabak & wiet. Als je zin hebt in iets intenser dan een normale joint of een extra sterk effect, draai dan een blunt – ze zijn dikker en langer dan gewone vloeitjes en dus ideaal voor dat doel. Waar veel beginnende en zelfs ervaren rokers mee worstelen bij het draaien van blunts is het gelijkmatig krijgen van de blunt vloei voordat je hem strak oprolt. Maar maak je geen zorgen – met oefening komt de perfecte blunt vanzelf!

     

    Het verschil tussen een joint en een blunt

    In tegenstelling tot zijn kleinere neefje heeft een blunt twee bepalende kenmerken, – grootte en inhoud. Vergeleken met joints, die meestal zo groot zijn als een sigaret, zijn blunts meestal veel groter in diameter en lengte. Nog indrukwekkender is de inhoud – grote hoeveelheden wiet gedraaid in blunt vloei of een ander tabaksproduct dat de smaak nog versterkt. Dit betekent dat het langer duurt om een blunt te roken dan een joint, waardoor hij beter is voor flinke blow sessie met vrienden!

     

    Tip 1: Je benodigdheden verzamelen voor je blunt

    Om aan je reis naar het rollen van blunts als een pro te beginnen, heb je eerst wat benodigdheden nodig. In onze webshop kun je alles vinden. Dit is wat je nodig hebt: 

     

    Wil je de smoke sessie nog beter maken? Bestel dan de blunt wraps bij Stonedoos. We hebben deze tegenwoordig in allerlei lekkere smaken:

    • Passievrucht
    • Mango
    • Banaan
    • Chocolade
    • Watermeloen

    Nu je al je benodigdheden klaar hebt, gaan we aan de slag!

     blunt benodigdheden

     

    Tip 2: Je wiet grinden  

    De eerste stap in het draaien van een succesvolle blunt is het voorbereiden van je wiet. Je kunt dit doen door je wiet te vermalen met je handen of met een grinder als je die hebt. Je hebt ongeveer 1 tot 2 gram wiet nodig. Als je wiet eenmaal in kleine stukjes is vermalen, dan ben je klaar voor de volgende stap! 

     

    wiet grinden

     

    Tip 3: Maak je wrap wat vochtig

    Het nat maken van je blunt vloei voor het rollen is een geweldige manier om je rookervaring te verbeteren. Niet alleen maakt het rol proces soepeler en eenvoudiger, maar het helpt ook om heel kleine scheurtjes te voorkomen. We weten namelijk allemaal hoe frustrerend een gaatje in de blunt is. Het natmaken van je blunt vloei kan met speeksel als je een blunt voor eigen gebruik draait. Als je de blunt met anderen wilt delen, en je vrienden zijn vies van je is het hygiënischer en beleefder om je vinger in wat water te dopen en dat in plaats daarvan te gebruiken.

     

     

    Tip 4: Het draaien van je Blunt  

    Nu komt het leuke gedeelte – het draaien! Om te beginnen neem je een van je lege blunt vloeitjes en spreid die plat uit op een tafel of ander schoon oppervlak. Stop vervolgens een gelijkmatige laag van je voorbereide wiet op een kant van de vloei, totdat het grootste deel bedekt is.

    Rol de blunt vloei dan voorzichtig op tot een cilindervorm – dit wordt je blunt!

    Gebruik zo nodig wat folie onder de wikkel tijdens het rollen, zodat alles op zijn plaats blijft terwijl je draait. Eenmaal strak genoeg opgerold, sluit je het uiteinde af met wat speeksel of door rond de omtrek te likken tot het goed aan elkaar plakt.

     

     

    Tip 5: Verzegel je blunt

    Om ervoor te zorgen dat je harde werk niet binnen enkele seconden uit elkaar valt, moet je je blunt het eerst verzegelen, of "bakken". Ga met een brandende aansteker langs de naad van je blunt om de vloei samen te voegen en lekkage via de zijkanten te voorkomen. Pas op dat je het vuurtje niet te dichtbij of te lang bij de blunt houdt. Want dan mag de blunt opnieuw gedraaid worden!

     

     

    Tip 6: Tot slot aansteken en genieten van je dikke blunt!  

    Het draaien van blunts is niet altijd gemakkelijk, maar met deze stappen in gedachten en vergeet niet oefening baart kunst! Het kan even duren voordat je deze kunst onder de knie hebt, maar als je dat eenmaal doet, ben je binnen de kortste keren een expert in het draaien van een dikke blunt! Als je deze tips volgt en oefent, kun je snel leren prachtige blunts te draaien zonder hulp van je matties! Dus geef nu niet op – je kunt dit. Veel succes met het onder de knie krijgen van die kunst van het vouwen van blunts als een pro. Geniet met je maten van deze dikke joint en ervaar de ultieme high.

     

     

    Stonedoos blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking