Klantenservice
0
Sluiten
    Stonedoos - Donderdag 18 Mei 2023

    Bekijk nu de Nieuwe 2ml HHC Vapes van Stonedoos

    Nieuwe vapes

    We hebben sinds kort Premium LOOM HHC-wegwerppennen. Ze zijn nu verkrijgbaar in 2 ml waardoor je nu nog langer kunt vapen. Dit zijn de krachtigste HHC-wegwerp vapes op de markt. 

     

    Wat is een vape

    Stonedoos HHC vapes zijn een uitstekende keuze als je een alternatief voor THC wilt en toch wilt genieten van een heerlijk rookmoment. HHC is een cannabinoïde die voorkomt in de cannabisplant en een vergelijkbaar effect heeft als THC. Het goede nieuws is dat het volledig legaal is!

     

    Heb je al gehoord van LOOM HHC-vapes?

    Deze vapes zijn krachtig en bevat 95% HHC-destillaat en fantastische terpenen voor een krachtige mentale en fysieke roes. HHC is een nieuwe verbinding afkomstig van hennep met effecten vergelijkbaar met Delta-9. Gebruikers zijn enthousiast over de geweldige terpeen smaken en de mooie, heldere high die ze ervaren met LOOM Vapes. Deze nieuwe HHC-vape is zeker de moeite waard.

    Specificaties LOOM HHC Vape

    • Inhoud: 2 ml
    • 95% Premium HHC destillaat
    • 5% terpenen
    • 100 % van hennep afgeleid
    • 600 puffs

    Verschillende smaken vapes

    Bij Stonedoos hebben we een groot assortiment aan wegwerp vapes. We hebben verschillende nieuwe soorten vapes van het merk Loom die 2 ml bevatten:

    Loom Premium HHC Vape Durban Poison  –  2 ml

    Met 95% HHC-destillaat van eersteklas kwaliteit en heerlijke terpeen soorten, zal deze vape een krachtige mentale en fysieke buzz geven. Durban Poison is een unieke sativa soort die oorspronkelijk uit het prachtige Durban in Zuid-Afrika komt. Het is een favoriet onder cannabis die op zoek is naar een gemiddeld high.

    Wat maakt Durban Poison uniek

    Durban Poison is een cannabissoort die bekend staat om zijn unieke geur en smaak. Deze eigenschappen worden versterkt door het terpeen profiel dat de plant bevat. Het meest voorkomende terpeen in Durban Poison is terpinolene, wat een houtachtige en bloemige geur heeft. Daarnaast bevat deze soort ook ocimene, wat een aangename, bloemige geur heeft, en myrcene dat muskusachtig en aards ruikt. Samen zorgen deze terpenen voor het bijzondere aroma en de smaak van Durban Poison, waar veel cannabis liefhebbers van genieten. Het is fascinerend hoe deze chemische verbindingen kunnen bijdragen aan de algehele ervaring van het consumeren van cannabis.

    Gevoel:

    • Energiek
    • Focus
    • High

    Loom Premium HHC Vape Blueberry Kush  –  2 ml

    Blueberry OG Kush, ook wel bekend als Blueberry Kush, is een bekende en krachtige indica-marihuana soort die ontstaan is ​​door het kruisen van twee geliefde soorten: Blueberry en OG Kush. De effecten van deze hybride beginnen geleidelijk en zorgen voor een diep ontspannen en rustige ervaring. Het is dus geen wonder dat het een favoriet is voor in de avond. Een belangrijk ingrediënt dat bijdraagt aan de heilzame werking van Blueberry Kush is het terpeen Myrceen, die het meest voorkomt in deze soort. Andere terpenen die ook voorkomen in Blueberry Kush zijn Caryofylleen en Pineen.

    Wat maakt Blueberry Kush uniek

    Met een aroma dat doet denken aan een smoothie van zoete blauwe bessen, smaakt deze cannabissoort nog beter dan hij ruikt. Blueberry Kush is een populaire onder cannabis liefhebbers vanwege de effecten die je helpen in slaap te vallen. Maar dat is niet alles – medicinale marihuana patiënten gebruiken deze soort ook om symptomen van slapeloosheid en angst om te verminderen. Het is een troostende en ontspannende keuze voor mensen die verlichting zoeken. Het is dan ook geen verrassing dat Blueberry Kush wereldwijd populair is onder cannabis liefhebbers en medicinale patiënten.

    Gevoel:

    • Slaperig
    • Hongerig
    • Ontspannen

    Loom Premium HHC Vape Watermelon Gelato – 2 ml

    Watermelon Gelato is een heerlijke hybride marihuanasoort voor wie op zoek is naar een verfrissende en fruitige ervaring. Deze soort is ontstaan ​​door Watermelon Zkittlez te kruisen met Gelato 45 en biedt een evenwichtige ervaring die beide verkwikkend is. De zoete geur van watermeloen vermengt zich perfect met de romige smaak van gelato, waardoor je steeds weer naar meer verlangt. Watermelon Gelato heeft overtuigende, bloemige aroma's met aardse ondertonen en zorgt voor verheffende effecten die snel inwerken.

    Wat maakt de Watermelon Gelato vape uniek?

    Deze soort is bekend vanwege de verlichting van depressie, uitputting, migraine en chronische pijn. En als kers op de taart, de dikke, middelgrote toppen met limoengroene en donkerpaarse tinten zorgen voor een visueel feestje. De high van deze indica-dominante hybride komt vooral door de hoge niveaus van limoneen, caryofylleen en myrceen.

    Gevoel:

    • Euforisch
    • Energiek
    • Lacherig

     

    Stonedoos blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking