Klantenservice
0
Sluiten
    Stonedoos - Woensdag 24 Mei 2022

    De 5 beste cadeaus voor een blower

    Zoek je een origineel cadeau voor een blower? Dan is onze stoner box het ideale cadeau. Vloeitjes, bluntjes en andere rookaccessoires, voor iedereen wat! Zit er geen box tussen als het ideale cadeau voor de blower die jij in gedachten hebt? Dan kun je ook zelf een box samenstellen. Er is bij Stonedoos® dus altijd wel een leuk cadeau te vinden voor die ene stoner. Onze boxen worden samengesteld door stoners, vóór stoners.

    Bekijk Stonedoos boxen hier!

    Een origineel cadeau voor een blower

    1. de Stonedoos stoner boxen! :) onze stoner boxen zijn samengesteld door stoners, vóór stoners! We zorgen er altijd voor alleen de beste merken op te sturen. Vloeitjes, bluntjes en andere rookaccessoires, voor iedereen wel wat!

    2. Rolling trays: een rolling tray is al te krijgen vanaf €6 en beschikbaar in veel verschillende vormen en maten! Voor ieder wat wils.

    3. Joint buisjes: iedere stoner heeft er een nodig, een joint buisje! Leuk om te vullen met een voorgedraaide ;)

    4. Wierook: geurtjes verbergen? Steek een wierookje aan! Juicy heeft meer 10 verschillende geuren wierook, met de hand gerold in Thailand!



    Benieuwd naar onze stoner producten?

    Bekijk al onze stoner producten

    Stel zelf het ideale cadeau voor die ene blower samen

    Er zijn allerlei rookaccessoires die je in jouw box kunt stoppen. Zo heb je de keuze uit verschillende soorten lange vloei, tips voor je joints en blunt wraps. Daarnaast zijn er diverse extra’s die je er aan toe kunt voegen, zoals rolling trays en aanstekers. Doordat je volop keuze hebt en zelf combinaties kunt maken, zit er zeker een leuk cadeau tussen voor de blower die jij in gedachten hebt.

    Stel zelf een box samen

    Een discreet verzonden stoner cadeau

    Niemand hoeft te weten dat je smoke-accessoires cadeau doet aan een stoner, want onze boxen worden discreet verzonden. Dat is wel zo prettig. Daarnaast zijn onze prijzen een stuk lager dan die van de coffeeshop in de buurt. Hierdoor krijg jij meer waar voor je geld. Ook blijven we op de hoogte van de laatste trends, waardoor je een originele giftbox samen kunt stellen met alleen de beste merken! Zo koop je een cadeau voor jouw blowervriend om zijn of haar smokesessies naar een hoger niveau te tillen.

     

    Top 5 beste cadeau's voor een blower


    Koop meteen ook een leuke box voor jezelf

    Heb jij het ideale cadeau voor die ene blower of stoner gevonden? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop. Je kunt er ook meteen een box voor jezelf samenstellen. Vervolgens wordt je bestelling discreet verstuurd en ontvang je jouw Stonedoos® thuis of kun je deze ophalen op een PostNL-afhaallocatie. Wil je meer weten over onze producten of over de bestelwijze? Bel dan naar (+31) 850 47 09 01 of stuur ons een WhatsAppberichtje.

    Head-, smart- én seedshop
    Discrete verzending
    Alleen de beste merken

    Stonedoos blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking