Klantenservice
0
Sluiten
    Stonedoos - Woensdag 25 Mei 2022

    De beste bongs bestellen? Check Stonedoos!

    Met de bongs die je bij Stonedoos kunt bestellen, verzeker je jezelf van een ongeëvenaarde smoke-ervaring. Ons enthousiaste team van stoners heeft met de grootste zorg een assortiment van bongs samengesteld. Zo heeft jouw bong gegarandeerd het gewenste effect: een relaxed avondje smoken met vrienden!

    Benieuwd naar onze bongs?

    Bekijk de producten

    Welke bongs kun je bij ons bestellen voor jouw smokesessie?

    De bongs die je bij ons kunt bestellen zijn geschikt voor het roken van zowel wiet als hasj. Je vult de bong met water en jouw gewenste kruiden of concentraten. Vervolgens kan je smokesessie beginnen. Je zult al snel merken dat het roken met een bong sneller gaat én meer effect heeft dan het roken van een jointje. Dit komt doordat er geen rook verloren gaat en je meer wiet of hasj binnenkrijgt. Daarnaast voelt het prettiger aan in je luchtwegen en is het natuurlijk ook nog eens heel gezellig. In onze webshop en in onze fysieke winkel in Hoogeveen heb je de keuze uit een ruime collectie bongs en bubblers, zoals siliconen en glazen bongs.

    Kanabis

    Bestel jouw bong voor een ongekende ervaring

    Eén ding is zeker: bij ons kun je bongs bestellen die zorgen voor een ongekende ervaring. Bestel je jouw bong voor 17.00 uur? Dan ontvang je deze morgen al bij jou thuis of een PostNL-afhaalpunt bij jou in de buurt. Mocht je toch zin hebben in jouw vertrouwde jointje, dan bestel je bij ons ook diverse rookaccessoires zoals grote vloei en tip. Heb je nog vragen over onze producten? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar (+31) 850 47 09 01 of vul ons contactformulier in.

     

    Head-, smart- én seedshop
    Discrete verzending
    Alleen de beste merken

    Stonedoos blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking