Klantenservice
0
Sluiten
    Stonedoos - Woensdag 23 Mei 2022

    De mooiste wiet giftboxen als cadeau

    Opzoek naar een wiet giftbox voor die ene blower? Lees snel verder en ontdek de leukste cadeaus voor stoners!

    Een giftbox voor wiet cadeau doen

    Wil je een van je vrienden een giftbox voor zijn of haar wiet cadeau doen? Dan kun je bij Stonedoos® een goed gevulde wietbox kopen. Je kiest een van de boxen die wij hebben samengesteld of stelt je eigen giftbox voor wiet samen. Ontdek via de knop hieronder de beste wiet giftboxen om de smoke sessies van die ene blower naar een hoger niveau te tillen!

    Bekijk onze stonedoos boxen!

    Een giftbox voor wiet cadeau doen: hoe werkt het?

    Bij Stonedoos® in Hoogeveen hebben we één missie: we willen jou en je vrienden de beste smoking experience ooit geven. Als je een giftbox voor wiet cadeau wilt doen, ontvang je daarom alleen de beste merken. Denk bijvoorbeeld aan RAW, JuicyJay en Greengo. Deze zijn met grote zorg geselecteerd voor stoners, door stoners die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. Het kopen van de wietbox gaat als volgt:

    • Je kiest een van onze Stonedoos boxen of stelt je eigen box samen;

    • Stel je je eigen giftbox voor wiet samen? Dan kies je onder andere uit lange vloei, tip en blunt wraps. Vervolgens maak je het cadeau helemaal af met andere rookaccessoires, zoals een grinder of rolling tray;

    • Je betaalt eenvoudig via iDeal, waarna we de box naar elk gewenst adres of een PostNL-afhaalpunt in Nederland verzenden. We verpakken het pakketje altijd discreet, zodat niemand weet dat jij items voor wiet cadeau doet.

    Benieuwd naar de rest van onze stoner producten?

    Bekijk onze stoner producten


    Kanabis


    Kies een box uit of stel er zelf een samen

    Eén ding is zeker: je tilt je jouw smokesessies letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau door een wietbox te kopen. Onze boxen zijn daarom ook het ideale cadeau voor jezelf. Heb je de wietbox gevonden die je wilt kopen of heb je er zelf een samengesteld? Bestel deze dan voor 17.00 uur en de geadresseerde ontvangt deze de volgende werkdag al thuis. Heb je nog vragen over het kopen van de wietbox? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (+31) 850 47 09 01, ons een WhatsAppberichtje te sturen of onze headshop in Hoogeveen te bezoeken.

    Head-, smart- én seedshop
    Discrete verzending
    Alleen de beste merken

    Stonedoos blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking