50%

Bijna klaar, voeg hier jouw favoriete tip toe

  • Klassiek
  • Geperforeerd
  • Voorgedraaid
  • Active Tips

Of bekijk alle tips

Goedkoop tip kopen voor joint

Wil je een tip voor je joint kopen? Dan kun je natuurlijk langsgaan bij de lokale coffeeshop. Maar het is ook mogelijk om je tip voor je joint online te bestellen. Wanneer je dit bij Stonedoos® doet, ben je ook nog eens minder geld kwijt dan in de winkel in de buurt. Onze rookaccessoires zijn namelijk scherp geprijsd. Daarnaast worden ze ook nog eens op een discrete wijze verzonden, waardoor niemand hoeft te weten dat jij een tip voor je joint of ander rookgerei hebt gekocht.

Een tip voor je joint en andere rookaccessoires kopen

Een ander voordeel van een tip voor je joint kopen bij Stonedoos®, is dat je deze eenvoudig en snel kunt bestellen. Bij ons kun je zelf een box kopen of zelf samenstellen die je al binnen maximaal twee werkdagen ontvangt. Deze bestelling kun je indien nodig op elk gewenst moment aanpassen of opzeggen via WhatsApp. Zo ontvang je precies wat je nodig hebt om het maximale uit jouw smokesessies te halen. Dit kan een tip voor je joint zijn, maar je kunt bij ons ook andere wietaccessoires kopen, zoals lange vloei en blunt wraps.

Bestel eenvoudig online

Een tip voor je joint kopen gaat bij ons dus heel eenvoudig. Bestel jouw favorieten en plaats ze in het winkelmandje. Bij het bestellen vul je jouw telefoonnummer in en vervolgens nemen wij via WhatsApp contact met je op. Daarna kun je via die weg altijd je bestelling aanpassen of opzeggen. Je kunt de smokeaccessoires voor jezelf bestellen, maar je kunt ze natuurlijk ook cadeau doen aan een vriend. Wil je meer weten over onze headshop of heb je een vraag over een bepaald product? Bel dan naar (+31) 850 47 09 01 of stuur ons een WhatsApp-berichtje.

Scroll naar top