Het verhaal van Futurola, The Dutch Rolling Company sinds 1996!

Over Futurola: THE Dutch Rolling Company!

Het merk Futurola, is een oer-Hollands familiebedrijf dat is gestart in 1996 door broer en zus Evert & Yvonne Brandenburg. Futurola brengt je de beste rookaccessoires die je als blower kunt wensen rechtstreeks vanuit hartje Amsterdam, waar hun oorsprong in de coffeeshopbranche ligt. Het Amsterdamse Futurola ken je waarschijnlijk al langer van hun lange vloei, in blauwe of oranje kleuren. Hun vloei, filtertips, Cones, tubes, rolling machines, grinders & nog veel meer gaan al sinds 1996 heel Nederland door. Al snel volgde uitbreiding naar Europa en de rest van de wereld waaronder Amerika. Futurola brengt producten in Europa en Amerika op de markt die goed geprijsd zijn en van dergelijke kwaliteit geproduceerd worden. Dit lees je terug in hun slogan: ‘’THE Dutch Rolling Company! Het is een merk dat een groot aanbod aan producten in zijn assortiment heeft. Futurola heeft producten voor zowel de gewone blower als de (coffee)shops en prijs/kwaliteit staat hierbij bovenaan bij Futurola. Ze volgen sinds hun bestaan in 1996 alle trends op cannabis gebied en passen zich daarbij goed aan. Futurola weet nog steeds heel goed wat er gewild is en speelt daar op in. Lees hieronder meer over alle producten en de innovaties van Futurola.

Futurola Vloei & Tip

Futurola is onder de blowers een wel bekend vloeimerk. Futurola heeft zowel brede (blauw) als smalle (oranje) vloei en ook tips. Ze zijn niet meer weg te denken binnen de Nederlandse markt. Futurola producten worden verkocht in veel Nederlandse coffeeshops en ook bij ons. Futurola levert vloei & tip direct aan coffeeshops en webwinkels. Futurola is dus een groothandel in allerlei rokersbenodigdheden. Ze voorzien dagelijks een ontelbaar aantal coffeeshops, webshops en blowers van hun rokersbenodigdheden!

Overige Futurola Producten voor consumenten

Zoals eerder gezegd heeft Futurola van alles op de markt gebracht. Naast vloeitjes en tips hebben ze metalen screens voor je wietpijp/bong. Verder hebben ze nog storage tubes voor joints, ook wel joint buisjes genoemd, dit zijn de bewaarbuisjes voor je joint, waar ook veel coffeeshops gebruik van maken voor hun voorgedraaide joints. Nog bekender zijn Futurola Cones, of jointhulzen genoemd, deze zijn om je eigen joint te vullen. Ook erg bekend zijn hun Herb grinders waarin ze de keuze hebben tussen 2 en 4-delige exemplaren; gemaakt van zowel plastic als metaal. Al deze producten worden zowel los verkocht als extra voordelig door Futurola aangeboden in combo en gift packs!

Futurola Merchandise

Natuurlijk heeft Futurola ook allerlei merchandise producten zoals hun vrij exclusieve Futurola Rolling Trays en verder nog Snapbackcaps en aanstekers, allemaal met het klassieke welbekende Futurola logo daarop geprint.

De Futurola Joint Rollers!

Deze is niet te vergeten, want wie kent ze immers niet; de Futurola Joint Rollers! Met deze handige apparaatjes draai jij en je vrienden gemakkelijk en snel jullie eigen jointjes. Deze Joint Roller is vooral erg handig voor degenen die (nog) niet kunnen draaien of voor de Stoners onder ons die graag sneller en gemakkelijker draaien. Als je niet (gemakkelijk) kan draaien heeft Futurola dus 3 oplossingen voor je: een lege jointhuls die je zelf vult (Cone), een joint roller (rolmachine) of de Futurola Pre-Rolled Shaker over die laatste lees je verder in dit artikel meer.

Futurola (Duo) Dispenser voor de grootverbruiker en de Coffeeshops

Naast dit alles heeft Futurola nog hun wel bekende en kwalitatieve vloeidispensers waar tal van coffeeshops en blowers gebruik van maken. Dit zijn vloei(&tip)houders die je op tafel of elk gewenst oppervlak kan neerzetten. Eigenlijk zie je ze in bijna elke coffeeshop wel. Futurola heeft hiervan 2 uitvoeringen. De eerste een kleiner en meer compact model is de Futurola Dispenser die 1700 vloeitjes bewaard. Hij is beschikbaar in zwart, licht paars, felgeel en hoe kan het ook anders; natuurlijk is die ook beschikbaar in Hollands oranje.

De tweede is de Futurola Duo Dispenser dit is een vloei dispenser zoals die hierboven genoemd is, maar dan nog veel groter. Deze vloeidispenser heeft een capaciteit van 4000 vloeitjes in totaal, dat is dus ruim 2x zoveel! Daarbij heeft deze Futurola Duo Dispenser ook nog ruimte over voor honderden filtertipjes aan de onderkant.

Futurola Pre-Rolled Shaker & De Knock-BOX!

Speciaal voor (hun) Slim Size & King Size Pre-Rolled Cones heeft Futurola de Shaker op de markt gebracht. Dit handige product vult 25 Cones tegelijk voor je! Kan het nog groter? Ja, hoor dat kan maak kennis met De Futurola Knock-BOX gemakt door Futurola in 2017. Deze Box vult 100 joints voor jou en al je vrienden in slechts 2 minuten tijd! Je maakt hiermee met gemak in sneltreinvaart de perfecte voorgedraaide joints.

Futurola heeft dus letterlijk alles in hun assortiment wat elke blower nodig heeft en dat allemaal voor aantrekkelijke prijzen!

 

Geschreven door: Mike Plattel – IG: @thestonedgrower

Bekijk hier producten van Futurola

Scroll naar top