Het verhaal JuicyJay, van niets naar iets.

Het begon allemaal in de late 80’s in New York City. 4 vrienden reden in een Mustang met gouden velgen (Vanilla Ice style) opzoek naar hun idool LL Cool J. Na enorm veel rondvragen is het ze helaas niet gelukt hem te vinden. Wat de 4 vrienden wel hadden gevonden was een nieuwe bijnaam voor hun vriend (oprichter JuicyJay), namelijk ‘Cool Jay’!

Toen ‘Cool Jay’, ook wel bekend als Josh Kesselman in 1993 letterlijk AL zijn bezittingen verkocht is het hem gelukt om van dat geld een kleine smoke shop genaamd ‘Knuckleheads’ op te richten in Gainesville, Florida. Zijn grootste bezigheid was op dat moment het importeren van speciale soorten lange vloei, tip en andere rook accessoires vanuit Europa om vervolgens in Amerika te verkopen.

Na ongeveer 3 jaar succesvol zijn business te hebben gerund verkocht hij in 1996 perongelijk een bong aan een meisje wiens vader bij de overheid van de verenigde staten werkte. Helaas was deze man hier niet heel blij mee en liet hij de Amerikaanse politie Josh zijn winkel binnen vallen, dit resulteerde in huisarrest voor Josh…

Nadat Josh zijn huisarrest later dat jaar voorbij was besloot hij naar Arizona te verhuizen en hier een nieuwe smoke shop te starten genaamd HBI. De nieuwe smoke shop van Josh was gelijk een succes en in 1997 besloot hij uit te breiden, dit keer met een andere aanpak. Hij ontmoette een oude vloei papier producent in Alcoy, Spanje die erg graag bezig wouden gaan met het ontwikkelen en verkopen van nieuwe soorten producten. Josh besloot hier aan mee te werken en startte met hulp van deze nieuwe producent even later de merken Elements (meest dunne rijstvloei op de markt) & JuicyJay’s ons geliefde lange vloei papier met smaak en blunt wraps met smaak!

Josh is 7 jaar later in 2004 ook het succesvolle merk RAW begonnen! Meer lezen over RAW? KLIK HIER!

Bekijk hier producten van Juicy Hemp Wraps

Bekijk hier producten van JuicyJay Flavoured Papers

Scroll naar top