Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Wietplanten Voeding

   Merken

   Prijs

   -
   15 Producten

   Plagron voeding voor wietplanten online kopen?

   Bij Stonedoos vind je het totaalpakket aan voeding om jouw wietplanten zo goed, sterk en groot mogelijk te laten groeien. Goeie voedingsstoffen zijn essentiele kweek benodigdheden voor jouw wietplanten! Voeding stelt jou namelijk in staat om het allermeest uit jouw wietplant te halen! Wij hebben ons best gedaan om alleen de beste merken wiet voeding te selecteren, zo zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij de wietplantenvoeding van Plagron. De plantenvoeding van Plagron is een van de beste wietvoeding op de markt en wordt door de meest ervaren kwekers aangeraden! Bij Stonedoos kun je gemakkelijk jouw wietplanten voedingsstoffen online kopen!

    

   Wietzaadjes voeding bestellen?

   Om jouw wietzaadje zo sterk en groot mogelijk te laten worden is wietzaadjes voeding onmisbaar! De voeding voor wietzaden die je bij Stonedoos vind gaat jullie helpen je plantje zo lekker en groot mogelijk te kweken. De groeivoeding bijvoorbeeld helpt jouw wietzaadje zo groot mogelijk te worden, waarna de bloeivoeding je gaat helpen zo dik en sappig mogelijk toppen te krijgen! Daar naast kun je nog kiezen een power roots toe te voegen voor extra sterke wortelgroei en PK 13-14 om de meest compacte wiet toppen te kweken!

    

   Vragen over producten uit de Stonedoos Seedshop?

   Heb jij vragen over producten uit de seedshop van Stonedoos dan kun je contact opnemen met ons door te bellen naar: (+31) 850 47 09 01 of een e-mail te sturen naar [email protected]

   Onze gepassioneerde stoner collega's helpen jou dan graag verder met al jouw vragen over wietzaadjes voeding, wietzaadjes en andere kweek benodigdheden!

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking