Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Merken

   Prijs

   -
   14 Producten

   HHC Vape

   Ben je op zoek om een HHC Vape kopen? We hebben ons bij Stonedoos toegelegd op het brengen van de ultieme HHC Weed ervaring. HHC is een cannabinoïde die voor het eerst werd waargenomen in de jaren veertig, maar in de loop der tijd steeds populairder is geworden vanwege zijn overeenkomst met THC. Steeds meer mensen kiezen ervoor om in het openbaar te vapen omdat het legaal is en er geen geur aan hangt, waardoor het een ideale ervaring is voor cannabisgebruikers.

   HHC vaping produceert een vergelijkbare, heldere ervaring als THC, maar zonder de intensiteit van een volwaardige high. Koop vandaag nog je HHC vapes bij Stonedoos en begin een revolutie in het vapen.

   HHC Vape Kopen?

   Er zijn net als met normale wiet een boel verschillende manieren om HHC tot je te nemen. In de Stonedoos smartshop vind je HHC verdampers, HHC snoepjes en HHC drankjes. Er zijn een boel manieren om HHC te consumeren, welke jij kiest is vooral een persoonlijke voorkeur. Damp je liever geen HHC dan kun je het best de snoepjes of drankjes kiezen. Het dampen van HHC is wel de meest snelle manier om de werking te voelen, bij het eten van HHC duurt het langer voordat het inwerkt. Let goed op bij HHC eten dat je nooit de maximale dosering overschrijd, dit kan een ongewenst sterk HHC effect leveren.

   HHC Cannabinoïde Vapes zijn revolutionaire producten die niet de geur verspreiden van een echte joint zoals gedroogde wiet of hasj. Het zijn HHC-vapes op vloeibare basis, met bijna evenveel THC en HHC, die een natuurlijke ontspanning sensatie bevorderen waarvan wietrokers echt zullen genieten. Koop vandaag nog een HHC Vape van Stonedoos. Zoals de volgende HHC Vapes!

    

   HHC Gummies

   HHC Gummies zijn zoals hiervoor ook beschreven enorm sterk en komen erg bij het normale spacecake effect in de buurt. Het mooie van HHC is dat het volledig legaal is en dus kun je de HHC Gummies gewoon legaal bij ons bestellen. Let goed op dat je bij het eten van een HHC Gummie eerst begint met de helft, vervolgens minimaal een uur het effect afwachten. Niet sterk genoeg? Eet de andere helft van HHC Gummie ook op. Onthoud goed: je kunt altijd meer HHC Gummies eten, als je ze al gegeten hebt kun je niet meer terug! HHC Gummies zijn in ieder geval een geweldig en 100% legaal alternatief voor de ouderwetse spacecakes.

    

   Wat maakt HHC Vaping zo uniek? 

   HHC vapen is uniek omdat het gebruikers voorziet van een mildere versie van cannabis dan THC – eentje die je niet zo high laat voelen. Dit maakt het perfect voor wie van cannabis wil genieten, maar niet te stoned wil worden. Omdat HHC bovendien minder dan 0,3% THC bevat, is het in de meeste landen legaal. Ontspan en geniet van je vape ervaring zonder juridische zorgen!

    

   Hoe werkt onze HHC vape

   Vaping wordt wereldwijd steeds populairder als alternatief voor roken. Door te verdampen wordt geen plantaardig materiaal daadwerkelijk verbrand, waardoor het veel gezonder is dan de traditionele manier van roken. Dampen die via vape pennen worden geïnhaleerd hebben hun actieve ingrediënten door te verdampen. Dit biedt een vergelijkbare ervaring met veel minder negatieve effecten op het lichaam.

   Maar niet alle vaporizers zijn hetzelfde als het gaat om te krijgen wat je wilt. Efficiëntie, smaak, geur en gebruiksgemak moeten allemaal in overweging worden genomen bij het kiezen van een model dat aan je behoeften voldoet. Hoogwaardige vape pennen zoals de HHC Vape van Stonedoos geven je elke keer weer de resultaten die je zoekt.

    

   Je HHC Vape gebruiken: waar moet je op letten?

   Als je geïnteresseerd bent in het leren gebruiken van de Stonedoos vape pen, is het proces eenvoudig en ongecompliceerd.

   HHC Vapen in een paar simpele stappen:

   • Zorg dat je apparaat schoon is voordat je begint met vapen; controleer op ophopingen, en veeg het zo nodig schoon.
   • Zorg ervoor dat je batterij vooraf opgeladen is, of, voor apparaten met vervangbare batterijen, plaats een opgeladen batterij.
   • Het laden van de kamer van je apparaat met je kruiden of oliën; let op  dat je de kamer niet te veel vult. (De HHC vapes zijn disposable en al gevuld)
   • Is alles in orde? Beginnen met vapen!

   Over het algemeen duurt een sessie ongeveer 5 minuten. Hierna moet je je vape pen schoonmaken met de juiste schoonmaakmiddelen. Dit helpt je apparaat in zo goed mogelijke conditie te houden en de levensduur te verlengen.

    

   HHC legaal en veilig consumeren

   HHC is een krachtig hennep extract met een THC-concentratie tot 99%. Wat het bijzonder wenselijk maakt, is dat het veel heilzame cannabinoïden bevat, waaronder CBD, CBG en CBN. Dit extract bevat alle stoffen die in de wietplant zitten, waardoor je optimaal kunt profiteren van alle voordelen die cannabinoïden met zich meebrengen. Door zijn kracht en rijke profiel van verbindingen is HHC steeds populairder geworden voor recreatief en medicinaal gebruik. Bovendien is het volledig legaal en veilig om te consumeren.

    

   De HHC vape van Stonedoos zijn geschikt en veilig

   Als je wilt vapen met hoogwaardige hasjolie (HHC), moet je een vape pen kiezen die het geconcentreerde THC-gehalte van HHC aankan. Een apparaat van slechte kwaliteit of met onvoldoende vermogen kan ertoe leiden dat de olie verbrandt en gevaarlijke bijproducten ontstaan. Als je een apparaat wilt voor het vapen van HHC, kies dan een met een hoog wattage. Hoe hoger het wattage, hoe krachtiger het apparaat is. Kies voor een vape pen met minstens 15 watt. Op die manier kun je genieten van alle effecten van het vapen van HHC zonder jezelf bloot te stellen aan enig gevaar.

   De effecten van HHC

   HHC wordt vaak beschreven als een meer heldere en minder intense versie van THC, de effecten komen ongeveer voor 80% met elkaar overeen. Sommige mensen beschrijven het effect van HHC als bedwelmend en cerebraal en sommige mensen juist als verlichtend, energiek, euforisch en helder!


   Vergeet niet dat dit subjectief is, het effect van HHC is voor ieder persoon verschillend. Wij claimen dan ook niet dat jij dezelfde ervaring zult hebben als hierboven beschreven. Het ligt volledig aan jouw lichaamschemie, tolerantie en andere uiteenlopende factoren. Lees alles over HHC in onze blog 'alles wat jij moet weten over HHC'!

    

   De cannabinoïde HHC, wat is het nou precies?

   HHC is een cannabinoïde die nog erg nieuw is op de markt! In de jaren 40 van de vorige eeuw is de stof al ontdekt. Het is een veelbelovende stof die heel erg dicht in de buurt komt van THC, makers van HHC producten zeggen dat dit ongeveer 80% gelijk is aan THC! Gebruikers beschrijven het als een heldere high. Je wordt er lekker stoned van alleen heb je geen waas over je heen. HHC is kort voor hexahydrocannabinol.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking