Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Merken

   Prijs

   -
   9 Producten

   De cannabinoïde HHC, wat is het nou precies?

   HHC is een cannabinoïde die nog erg nieuw is op de markt! In de jaren 40 van de vorige eeuw is de stof al ontdekt. Het is een veelbelovende stof die heel erg dicht in de buurt komt van THC, makers van HHC producten zeggen dat dit ongeveer 80% gelijk is aan THC! Gebruikers beschrijven het als een heldere high. Je wordt er lekker stoned van alleen heb je geen waas over je heen. HHC is kort voor hexahydrocannabinol.

    

   Wat voor HHC producten zijn er?

   Er zijn net als met normale wiet een boel verschillende manieren om HHC tot je te nemen. In de Stonedoos smartshop vind je HHC verdampers, HHC snoepjes en HHC drankjes. Er zijn een boel manieren om HHC te consumeren, welke jij kiest is vooral een persoonlijke voorkeur. Damp je liever geen HHC dan kun je het best de snoepjes of drankjes kiezen. Het dampen van HHC is wel de meest snelle manier om de werking te voelen, bij het eten van HHC duurt het langer voordat het inwerkt. Let goed op bij HHC eten dat je nooit de maximale dosering overschrijd, dit kan een ongewenst sterk HHC effect leveren.

    

   De effecten van HHC

   HHC wordt vaak beschreven als een meer heldere en minder intense versie van THC, de effecten komen ongeveer voor 80% met elkaar overeen. Sommige mensen beschrijven het effect van HHC als bedwelmend en cerebraal en sommige mensen juist als verlichtend, energiek, euforisch en helder!

   Vergeet niet dat dit subjectief is, het effect van HHC is voor ieder persoon verschillend. Wij claimen dan ook niet dat jij dezelfde ervaring zult hebben als hierboven beschreven. Het ligt volledig aan jouw lichaamschemie, tolerantie en andere uiteenlopende factoren. Lees alles over HHC in onze blog 'alles wat jij moet weten over HHC'!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking