Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   HHC Edibles

   Merken

   Prijs

   -
   2 Producten

   HHC Edibles kopen?

   HHC edibles zijn een goed alternatief voor normale edibles, ook van HHC worden nu edibles gemaakt! Je vind in de Stonedoos smartshop gummy's, brownies en meer edibles van HHC. Deze volledig legale HHC edibles hebben bijna dezelfde werking als hun nog illegale broertje THC. Wees met edibles altijd voorzichtig! HHC edibles worden door het verteringstelsel anders verwerkt dan wanneer je rookt waardoor het effect erg heftig kan zijn. Hou hier rekening mee en begin altijd met een halve portie!

    

   HHC Edibles, werkt het goed?

   Maar werken HHC edibles wel goed? Die vraag kunnen wij heel simpel beantwoorden, JA! HHC heeft voor ongeveer 80% dezelfde werking als THC. Je kunt de effecten dus goed met elkaar vergelijken. HHC Edibles werken natuurlijk altijd sterker dan roken dus pas ook met HHC edibles goed op, eet nooit teveel en wacht minimaal een uur voordat je besluit meer te nemen. Vind je dit te lang duren dan kun je eventueel HHC shots proberen, doordat dit drinken is werkt het sneller in dan eten. Hou je niet van het effect van HHC eten dan zijn HHC vapes misschien iets voor jou!

    

   Sterke HHC Snoepjes vind je bij Stonedoos!

   HHC snoepjes hebben een stuk sterker effect dan het roken van HHC. De reden hiervoor; wanneer je een HHC snoepje eet wordt de HHC via de lever verwerkt, dit zorgt voor een veel sterker effect dan wanneer je HHC rookt. De HHC snoepjes bij Stonedoos liggen tussen de 20 en 50mg per HHC snoepje, lekker sterk dus! De HHC snoepjes zijn van hoge kwaliteit en zijn er in verschillende smaken. TIP: de aardbij HHC snoepjes zijn het meest lekker :). Bestel jij jouw HHC snoepjes voor 17.00 bij Stonedoos dan heb je ze de volgende werkdag al in huis!

    

   HHC Gummies, hoe stoned word je?

   HHC Gummies zijn zoals hiervoor ook beschreven enorm sterk en komen erg bij het normale spacecake effect in de buurt. Het mooie van HHC is dat het volledig legaal is en dus kun je de HHC Gummies gewoon legaal bij ons bestellen. Let goed op dat je bij het eten van een HHC Gummie eerst begint met de helft, vervolgens minimaal een uur het effect afwachten. Niet sterk genoeg? Eet de andere helft van HHC Gummie ook op. Onthoud goed: je kunt altijd meer HHC Gummies eten, als je ze al gegeten hebt kun je niet meer terug! HHC Gummies zijn in ieder geval een geweldig en 100% legaal alternatief voor de ouderwetse spacecakes.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking