Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   HHC Vapes

   Merken

   Prijs

   -
   10 Producten

   HHC Vapes kopen?

   HHC Vapes zijn een goed alternatief voor THC, én volledig legaal! Het is een van de vele cannabinoïden die in de wietplant voorkomt met een werking ongeveer 80% gelijk aan THC. In de Stonedoos smartshop vind je wegwerp vapes en cartridges met HHC vloeistof. Stonedoos heeft HHC wegwerp vapes van de beste merken als bijvoorbeeld Acan Gold, de wegwerp vapes hebben minimaal 300 puffs en bevatten 98% HHC. Het effect van HHC vapes is te omschrijven als een heldere high.

   HHC vapes online bestellen?

   De hoogste kwaliteit HHC wegwerp vapes vind je bij Stonedoos! Momenteel hebben wij de HHC vapes van ACAN Gold in ons assortiment, deze disposable HHC vapes hebben een 95% HHC destillaat en 5% terpenen toevoeging voor het effect en de smaak! HHC vapes is hét nieuwe product in de cannabis community en een perfecte legal high! HHC, de stof uit de HHC vapes heeft nameljik voor zo'n 80% dezelfde werking als zijn grote bekendere broer THC. Het mooie is dat HHC vapes volledig legaal zijn en je er een lekkere heldere high van krijgt. Wil je meer weten over HHC? Lees onze blog over alles wat je over HHC moet weten!

   Zijn HHC vapes een goed THC alternatief?

   HHC Vapes zijn een eigenlijk legale wiet vapes. Er is een ander cannabinoïde dan THC geëxtraheerd, namelijk HHC. HHC is legale cannabinoïde die niet op de opiumlijst staat, om deze reden mogen ook wij als smartshop dit geweldige wiet alternatief HHC aanbieden! HHC Cannabis Vapes zijn er met veel verschillende smaken door de terpenen die in de voeistof zitten. Een HHC vape kopen is dus een goed alternatief voor wiet! Rook je liever geen vape dan kun je HHC ook nog als edibles of shots consumeren.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking