Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Magic Truffels

   Merken

   Prijs

   -
   12 Producten

   Bij Stonedoos kun je magic truffels bestellen om jouw “genotsexperiences” naar een hoger niveau te tillen. In ons aanbod vind je verschillende soorten truffels die één ding gemeen hebben: ze hebben een sterke hallucinerende werking. Sit back, relax en maak je klaar voor jouw urenlange reis naar een wereld waar alles kleurrijker en intenser is!

   Magic truffels bestellen voor nieuwe inzichten in jezelf én je omgeving

   Onze truffels bevatten het psychedelische stofje psilocybine. Als je klaar bent voor een geestverruimende ervaring, dan gebruik je deze truffels om zo te eten of om thee mee te zetten. Het resultaat: een sterke trip waardoor je de wereld volledig anders ervaart. Zo krijg je diepere inzichten in jezelf en je omgeving. Ook geluiden, kleuren en voorwerpen komen intenser bij je binnen. Wil je je energieker en productiever voelen zonder te trippen? Bekijk dan ook eens onze microdoses. Je kunt jouw gewenste magic truffels online bestellen of langskomen in onze smartshop in Hoogeveen. Hier vind je nog veel meer producten met een magische werking, zoals salvia en peyote-cactussen.

   Profiteer van snelle verzending

   Door het hallucinogene effect zijn onze truffels alleen geschikt voor gebruik in een vertrouwde omgeving. Wil je magic truffels uit ons aanbod bestellen die al je zintuigen doen prikkelen? Doe dit dan voor 17.00 uur. Jouw bestelling wordt in dat geval morgen al discreet bij jou thuis of een PostNL-afhaalpunt in de buurt bezorgd. Zo geniet je snel van een ongekend avondje met vrienden. Heb je nog vragen of wil je graag advies? Bel dan naar onze klantenservice of stuur een WhatsAppbericht naar (+31) 850 47 09 01. We beantwoorden je vragen binnen 24 uur!

    

   Alles wat je moet weten over Magic Truffels 

   Heb je gehoord van Magic Truffels en vraag je je af wat het precies is? Ze zijn een alternatief voor klassieke psychedelische middelen zoals LSD of MDMA en worden steeds populairder in de westerse wereld. Deze bijproducten van paddo's worden al eeuwenlang gebruikt door inheemse culturen voor rituele doeleinden. Bij Stonedoos kun je magic truffels van de hoogste kwaliteit kopen. In deze blog leggen we uit wat ze zijn, waarom mensen ze gebruiken en hoe je ze kunt kopen.

    

   Wat zijn deze Magic Truffels

   Het bijproduct van paddo's, genaamd Sclerotia of Philosopher's Stones, is de psychoactieve stof psilocybine en psilocine. Het verschil is dat paddo's groeien bovengronds terwijl truffels ondergronds groeien. Magictruffels worden gevormd door mycelium, de schimmel wortels van paddenstoelen, die zich ontwikkelen in het substraat waar de paddenstoelen groeien. Wanneer de omstandigheden niet optimaal zijn voor de groei van paddenstoelen, produceert het mycelium sclerotia, of truffels, als overlevingsmechanisme.

    

   Wat doen de Magic Truffels

   Magische truffels bevatten psychoactieve stoffen, zoals psilocybine en psilocine, die een krachtig effect hebben op het menselijke brein. Wanneer deze stoffen worden geconsumeerd, binden ze zich aan de serotoninereceptoren in de hersenen, die betrokken zijn bij de regulatie van stemming, perceptie, cognitie en emotie. Deze binding leidt tot een verhoogde activiteit in de hersenen en verandert de manier waarop we de wereld om ons heen ervaren.

    

   Benamingen van deze truffel

   Er zijn verschillende benamingen voor de magische truffels. Een van de meest voorkomende benamingen is "psilocybine truffels". Dit komt doordat de psychoactieve stof in Magic Truffels psilocybe is, net als in paddo's. Andere namen die gebruikt worden zijn "filosofenstenen", "tripperstones" en "sclerotia". Het kan handig zijn om deze verschillende namen te kennen als je op zoek bent naar informatie over Magic Truffels of als je ze wilt kopen in onze webshop. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het altijd gaat om dezelfde psychoactieve stof, namelijk psilocybine, en dat de effecten ervan vergelijkbaar zijn, ondanks de benaming.

    

   Therapeutische voordelen

   Het gebruik van Magic Truffels wordt steeds populairder in de westerse wereld, vanwege de toename van het onderzoek naar de therapeutische voordelen van psychedelische stoffen. Sommige studies suggereren dat ze kunnen worden gebruikt om angst, depressie en verslaving te behandelen. Mensen gebruiken ook Magic Truffels recreatief, vanwege de sterke geestverruimende effecten. Het is belangrijk om op te merken dat er altijd risico's verbonden zijn aan het gebruik van psychedelische stoffen en daarom is het belangrijk om voorzichtig te zijn.

    

   Effecten van psilocybine

   Een van de belangrijkste effecten van psilocybine is het veranderen van de perceptie van tijd en ruimte. Het consumeren van Magic Truffels kan ervoor zorgen dat je een verstoord gevoel van tijd en ruimte ervaart, wat kan leiden tot visuele hallucinaties en veranderingen in het waarnemen van de omgeving. Het kan ook een diepe introspectie en een verhoogd bewustzijn van zichzelf veroorzaken. Dit kan leiden tot een verhoogd gevoel van welzijn en verbinding met de wereld om ons heen.

   Deze truffels kunnen mogelijk helpen, maar ze kunnen ook risico's met zich meebrengen. Wanneer de dosering of het gebruik in ongeschikte omgevingen verkeerd wordt uitgevoerd, kan dit leiden tot angst, paranoia en andere ongewenste bijwerkingen. We moeten er dus altijd voor zorgen dat we Magic Truffels alleen gebruiken onder de juiste omstandigheden.

    

   Dosis van de Magic Truffels

   Als beginner is het belangrijk om te beginnen met een lage dosering om het effect van de truffels op je lichaam en geest te ervaren. Een dosering van 7-10 gram wordt aanbevolen voor een lichte trip en voor een medium trip wordt een dosering van 10-15 gram aanbevolen. Als je op zoek bent naar een volledige psychedelische ervaring, dan wordt een dosis van minimaal 15-22 gram aanbevolen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de juiste dosering afhankelijk is van verschillende factoren, zoals lichaamsgewicht, lengte en gevoeligheid voor psychoactieve stoffen. Daarom is het altijd raadzaam om advies te vragen aan een betrouwbare verkoper en de aanbevolen dosering op de verpakking te volgen.

    

   Op lege maag gebruiken

   Wanneer je Magic Truffels consumeert, is het aan te raden om dit op een lege maag te doen. Op deze manier kunnen de truffels beter en sneller worden opgenomen door je lichaam. Als je tijdens de trip een beetje uitgeput raakt, kan het eten van iets kleins zoals fruit of een energiereep, je energieniveau weer een boost geven. Het eten van verschillende hapjes kan ook een interessante ervaring zijn, omdat de smaken en texturen intenser kunnen aanvoelen door de psychoactieve stoffen in de Magic Truffels. Vergeet niet om voldoende water te drinken om uitdroging te voorkomen, maar vermijd alcohol en cafeïne omdat deze de effecten van de truffels kunnen verminderen.

    

   Het gebruik

   Als je van plan bent om de truffels te gebruiken, houd er dan rekening mee dat het niet zinvol is om ze twee dagen achter elkaar te gebruiken. Je lichaam bouwt namelijk direct tolerantie op, waardoor het effect van de truffels afneemt. Wacht minstens 3-4 dagen voordat je weer truffels gebruikt, anders is de kans groot dat hetzelfde effect niet optreedt. Het is belangrijk om verantwoordelijk om te gaan met het gebruik van Magic truffels en je lichaam de tijd te geven om te herstellen tussen de sessies door.

    

   Magic Truffel bestellen in Nederland

   Bij Stonedoos zijn verschillende soorten truffels verkrijgbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Hieronder volgt een korte beschrijving van de Magic Truffels die je kunt vinden in hun webshop:

    

   1. Psilocybe Mexicana – Deze truffel wordt ook wel 'Mexicana' genoemd en is geschikt voor beginners. Het heeft een milde tot gemiddelde sterkte en kan een gevoel van euforie, creativiteit en verbondenheid met de natuur opwekken.

    

   2. Psilocybe Tampanensis – Ook wel 'Philosopher's Stone' genoemd. Deze truffel heeft een gemiddelde sterkte en wordt geassocieerd met een gevoel van helderheid en introspectie.              

    

   3. Psilocybe Atlantis – Deze truffel heeft een sterke werking en wordt vaak gebruikt voor een diepe enintense ervaring. Het kan leiden tot visuele hallucinaties en een gevoel van verbondenheid met het universum.      

    

   4. Psilocybe Pajaritos – Deze truffel heeft een milde tot gemiddelde sterkte en wordt vaakgekozen vanwege de subtiele en ontspannende effecten.

             

   5. Psilocybe Hollandia – Dit is de sterkste truffel in het assortiment van Stonedoos. Het kan leiden to teen intensieve, visuele ervaring en wordt aanbevolen voor ervaren gebruikers.      

    

   Het is belangrijk dat de effecten van Magic Truffels afhankelijk zijn van de dosering, de persoon en de omgeving waarin ze worden ingenomen. Het is daarom altijd aanbevolen om te beginnen met een lage dosis en te zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving.

    

   Waar kun je Magic Truffels kopen?

   Als je benieuwd bent waar je de Magische Truffels kunt kopen van de hoogste kwaliteit, dan is Stonedoos de betrouwbare verkoper waar je naar op zoek bent. Alle truffels magic worden grondig getest op zuiverheid en kracht, zodat je de best mogelijke ervaring kunt hebben. Stonedoos heeft een breed scala aan truffels om uit te kiezen, zodat je de perfecte soort kunt vinden die past bij je behoeften. Het is belangrijk om altijd de aanbevolen dosering te volgen en de truffels te gebruiken in een veilige en comfortabele omgeving. Dus als je op zoek bent naar de beste Magic Truffels die er zijn, kijk dan niet verder dan Stonedoos. We kunnen de Magische truffels bij je bezorgen!

    

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking