aLeda Doorzichte Cellulose Kingsize Vloei

1.99

Beschikbaarheid: 3 op voorraad

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Productomschrijving aLeda Doorzichte Cellulose Kingsize Vloei

Product omschrijving

aLeda Transparant Cellulose Vloei ‘King Size Green’ is de meest populaire vloei van aLeda. Dit transparante vloeipapier is gemaakt van 100% natuurlijke cellulose (geen plastic!) En heeft weinig tot geen invloed op de smaak van je kruiden. Is het niet gaaf om te zien wat je rookt? Je vrienden die de doorzichtige vloei nog nooit hebben gezien zullen hun ogen niet geloven!

Doorzichtig aLeda-papier rollen is gemakkelijk en bijna precies hetzelfde als het rollen van een “normale” sigaret of joint. Het enige verschil is dat deze doorzichtige vloei van aLeda geen plakrand heeft waar je aan kunt likken. Het materiaal waarvan dit papier gemaakt is plakt overal goed! Gewoon likken waar het nodig is, dichtrollen en klaar! Een handig voordeel hiervan is dat je de joint of sigaret nooit met de plakrand aan de verkeerde kant kunt draaien, omdat je hem van elke kant kunt rollen.

Maar ik wil geen plastic roken… Natuurlijk niet! Deze transparante vloei van aLeda is gemaakt van 100% biologisch afbreekbare en natuurlijke cellulose (plantaardig), er komt dus geen plastic bij kijken. Het roken van cellulose is niet slechter voor je gezondheid of het milieu dan het roken van gewone vloei. Elk pakje bevat 40 doorzichtige vloeitjes.

Kenmerken aLeda Doorzichte Cellulose Kingsize Vloei

Product kenmerken

  • Transparante Kingsize Vloei
  • Gemaakt van cellulose
  • 100% natuurlijk afbreekbaar (FSC gecertificeerd)
  • 40 vloeitjes per pakje
  • Gemaakt in Brazilië
Gewicht0.001 kg
Gewicht0.001 kg

Maak je bestelling compleet

Bekijk onze samengestelde BOXEN!

Scroll naar top