Home » Wiet cadeau

Een giftbox voor wiet cadeau doen

  • Actie! MEGA-BOX december 2021

    Mega-BOX

    Stonedoos BOXEN 29.95

Wil je een van je vrienden een giftbox voor zijn of haar wiet cadeau doen? Dan kun je bij Stonedoos® een goed gevulde wietbox kopen. Je kiest een van de boxen die wij hebben samengesteld of stelt je eigen giftbox voor wiet samen. Zo creëer je het perfecte cadeau voor die ene blower die net zoveel van smokesessies houdt als jij.

Stoner boxen al vanaf 8,95!

of

Een giftbox voor wiet cadeau doen: hoe werkt het?

Bekijk hier hoe 'zelf samenstellen' werkt!

20%

STAP #1

Vul jouw winkelmandje met jouw favoriete lange vloeitjes, filter tips, blunts en andere rook accessoires die je graag wil. Je kunt nu naar het afrekenproces, stap 2 is hier erg belangrijk! Ook belangrijk om te weten: wij doen geen abonnementen, je zit dus nergens aan vast!

STAP #2

Bestel jouw box! Zorg ervoor dat je bij het afrekenen het juiste telefoonnummer invult. Na jouw bestelling nemen wij contact met je op via WhatsApp, dit gaat de plek worden waar jij al jouw vragen kunt stellen en wij je op de hoogte houden van onze nieuwe boxen!

STAP #3

Je kunt nu gaan zitten, achterover leunen en heerlijk relaxen. De ultieme service van Stonedoos® regelt verder alles! We komen jouw benodigde vloei, tip & blunts de volgende werkdag na jouw bestelling langs brengen! Nu kun je eindelijk altijd genieten van jouw favoriete lange vloei, tip en blunts 😉

Kies een box uit of stel er zelf een samen

Eén ding is zeker: je tilt je jouw smokesessies letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau door een wietbox te kopen. Onze boxen zijn daarom ook het ideale cadeau voor jezelf. Heb je de wietbox gevonden die je wilt kopen of heb je er zelf een samengesteld? Bestel deze dan voor 17.00 uur en de geadresseerde ontvangt deze de volgende werkdag al thuis. Heb je nog vragen over het kopen van de wietbox? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (+31) 850 47 09 01, ons een WhatsAppberichtje te sturen of onze headshop in Hoogeveen te bezoeken.

Scroll naar top