Home » Wietgrinder kopen

Wietgrinder kopen

  • Actie! Placeholder

    Mega-BOX

    Stonedoos BOXEN 39.95

Bij Stonedoos® in Hoogeveen kun je een wietgrinder kopen die het rollen van een joint een stuk gemakkelijker maakt. Ons team is altijd op de hoogte van de laatste trends en producten die jouw smokesessies naar een hoger niveau tillen. De wietgrinder mag daarbij niet ontbreken!

Stoner boxen al vanaf 8,95!

of

Een wietgrinder kopen om snel én eenvoudig wiet te vermalen

Bekijk hier hoe 'zelf samenstellen' werkt!

20%

STAP #1

Vul jouw winkelmandje met jouw favoriete lange vloeitjes, filter tips, blunts en andere rook accessoires die je graag wil. Je kunt nu naar het afrekenproces, stap 2 is hier erg belangrijk! Ook belangrijk om te weten: wij doen geen abonnementen, je zit dus nergens aan vast!

STAP #2

Bestel jouw box! Zorg ervoor dat je bij het afrekenen het juiste telefoonnummer invult. Na jouw bestelling nemen wij contact met je op via WhatsApp, dit gaat de plek worden waar jij al jouw vragen kunt stellen en wij je op de hoogte houden van onze nieuwe boxen!

STAP #3

Je kunt nu gaan zitten, achterover leunen en heerlijk relaxen. De ultieme service van Stonedoos® regelt verder alles! We komen jouw benodigde vloei, tip & blunts de volgende werkdag na jouw bestelling langs brengen! Nu kun je eindelijk altijd genieten van jouw favoriete lange vloei, tip en blunts 😉

Laat discreet bij jou thuisbezorgen

Ga je de wietgrinder online kopen? Dan profiteer je van snelle verzending. Bij bestelling voor 17.00 uur heb je jouw producten morgen al in huis. Het is ook leuk om de wietgrinder samen met andere accessoires cadeau te geven met onze wiet giftbox. Of je nu voor jezelf of een van je vrienden bestelt; ons team zorgt er altijd voor dat jouw pakketje discreet verpakt is. Heb je nog vragen? Bel of whatsapp dan naar (+31) 850 47 09 01.

Scroll naar top