Klantenservice
0
Sluiten
    Finn - Maandag 26 April 2022

    Check onze winkel in Hoogeveen!

    In onze headshop in Hoogeveen, Drenthe, vind je alle accessoires voor de beste ‘smoking experience’ ooit. Maar ook wanneer je zoekt naar een ongeëvenaarde, hallucinogene ervaring kun je bij ons terecht. Ons aanbod wordt met zorg samengesteld door een jong team dat op de hoogte is van de laatste trends. Zo koop je in onze smart- en seedshop in Drenthe al je favoriete rookaccessoires van de beste merken. Kortom, Stonedoos® is dé plek door stoners, voor stoners!

    Benieuwd naar onze producten? Bekijk hier onze producten

    Het aanbod in onze smart- en headshop in Hoogeveen maakt je smokesessies weer speciaal

    Je kunt in onze headshop in Hoogeveen, Drenthe, terecht voor al je rookaccessoires voor een avondje smoken met je vrienden; van blunt wraps tot filtertips en lange vloei. Het is onze levensmissie om je jonko-sessies weer speciaal te maken. Ons aanbod zal je dan ook zeker niet teleurstellen. Denk bijvoorbeeld aan producten van merken als:

    • GreenGo
    • Smoking
    • RAW
    • Elements

    Daarnaast ben je in onze headshop veel goedkoper uit dan bij jouw lokale smartshop in Hoogeveen of een andere plaats in Drenthe. Heb je liever dat we je producten naar jou thuis of een PostNL-afhaalpunt in de buurt verzenden? Dan ontvang je je bestelling de eerstvolgende werkdag al thuis.

    Dé seedshop in Drenthe voor producten die al je zintuigen doen prikkelen

    Ook als je toe bent aan iets sterkers is onze smartshop in Hoogeveen, Drenthe, dé plek voor jou. Zo bieden we allerlei geestverruimende producten aan voor een ongekende ervaring die al je zintuigen doet prikkelen. De bladeren van de salvia divinorum of onze magic truffels zijn bijvoorbeeld heel geschikt voor een heftige, hallucinogene trip in een vertrouwde omgeving. Heb je een feestje? Dan zit je goed met onze party pills. Daarnaast zijn wij dé seedshop in Drenthe voor zaadjes en een paddo-kweekset om groene vingers te kweken in je eigen magische moestuin. En voor een ontspannen ervaring waarvan je niet high of stoned wordt, hebben we nu ook CBD-olie.

    Elke maand je favoriete accessoires in huis met Nederlands eerste stoner box

    Wil je er zeker van zijn dat je nooit meer zonder je favoriete accessoires zit voor een avondje smoken met vrienden? Dan is een van de Stonedoos®-boxen van onze smartshop in Hoogeveen, Drenthe, misschien iets voor jou! Je ontvangt aan het begin van elke maand een box vol met accessoires. Je zit nergens aan vast en kunt je abonnement altijd opzeggen. Deze wiet giftbox is natuurlijk ook een ontzettend leuk cadeau voor een van je vrienden!

    Bezoek onze smart- en seedshop in Drenthe of bestel online

    Kom langs in onze smartshop in Hoogeveen, Drenthe, voor ons hele aanbod aan producten die je smokesessies naar een hoger niveau tillen. Wanneer je favoriete product niet op voorraad is, kunnen we deze speciaal voor jou bestellen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar (+31) 850 47 09 01 of door ons een WhatsAppberichtje te sturen.

    Stonedoos blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking