Klantenservice
0
Sluiten
    Stonedoos - Vrijdag 27 Januari 2023

    Hoe kies je de beste tabaksvervanger en wat is beter voor je gezondheid?

    Bij Stonedoos Smartshop begrijpen we hoe belangrijk het is om de beste beslissing voor je gezondheid te nemen als het gaat om tabaksvervangers. We bieden de beste en populairste rook alternatieven op de markt, gebaseerd op kruidenmengsels. Deze tabaksvervangers bevatten geen nicotine, waardoor eventuele zorgen over mogelijke verslaving onmiddellijk worden weggenomen. Proef het genot van het gebruik van een tabaksvervanger zonder je zorgen te maken. Vind een echte tabak vervangende ervaring. Kijk op onze website voor meerdere tabak vervangende rook alternatieven.

     

    Wat zijn de nadelige consequenties van het gebruik van gewone tabak?

    Het is al lang bekend dat het roken van gewone tabak gepaard gaat met ernstige, schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Rook bevat schadelijke stoffen zoals teer, nicotine en andere chemicaliën. Wanneer je rook inademt, komen deze stoffen in je lichaam terecht en kunnen ernstige problemen ontstaan, zoals ademhalingsmoeilijkheden, longschade, hartproblemen, mondproblemen, huidproblemen, infecties en zelfs kanker.

    In het algemeen blijkt dat mensen die roken een slechtere algemene gezondheid hebben dan mensen die niet roken. In Nederland sterven jaarlijks veel mensen vroeg omdat ze roken. Onderzoek heeft uitgewezen dat ongeveer 40 procent van alle vroegtijdige sterfgevallen te wijten is aan roken. Kanker is een van de belangrijkste doodsoorzaken. Als je voor je 35e stopt met roken, kan je de levensverwachting die je door roken bent kwijtgeraakt grotendeels terugkrijgen.

     

    Zijn er tabaksvervangers en rook alternatieven te koop?

    Tabaksvervangers zijn plantaardige materialen die gerookt kunnen worden in plaats van traditionele sigaretten of sigaren. Je kunt ze krijgen als kruidensigaretten, losse bladkruiden of voorgerolde kruidenmengsels. Veel van deze producten bevatten helemaal geen nicotine, zodat je er zorgeloos van kunt genieten. Ze bieden ook een scala aan smaken waarvan je kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over de smaak van tabak of andere schadelijke chemicaliën. 

     

    Tabaksvervangers van de Stonedoos

    Als je minder wilt roken of gezonder wilt roken, zijn onze tabaksvervangers de perfecte keuze voor je. In de Stonedoos Smartshop is er de mogelijkheid om Smokey te kopen, dit is een fijngesneden Damiana die je kunt roken in plaats van traditionele sigaretten en sigaren. Smokey heeft een subtiel smaak, waardoor je de verschillende smaken van je favoriete kruiden beter kunt waarderen, zonder je zorgen te maken over de nicotinehoudende stoffen. Bovendien zul je geen bittere nasmaak of chemische verbindingen ervaren die gewoonlijk met tabak worden geassocieerd, omdat die in dit product ontbreken.

     

    Het begrijpen van de voor- en nadelen van elk type tabaksvervanger

    Inzicht in de voordelen voor gezondheid en levensstijl van het overstappen op een tabaksvervanger kan lastig zijn. Omdat er veel verschillende soorten rook alternatieve zijn, is het belangrijk om te begrijpen wat de voor- en nadelen zijn van deze tabaksvervangers. Als je wilt stoppen met roken of gewoon je nicotinegebruik wilt verminderen, doe dan wat onderzoek en wapen jezelf met kennis om de beste beslissing voor je en je gezondheid te nemen.

     

    Smokey Fine Cut Damiana van Stonedoos

    Smokey Fine Cut Damiana van Stonedoos zijn kruiden voor je kruidensigaret. Het perfecte mengsel voor wie op zoek is naar een gezonder alternatief voor tabak. Dit mengsel van fijngesneden Damiana is nauwkeurig samengesteld om een verheffende ervaring te brengen, zonder de gebruikelijke bijwerkingen die met roken worden geassocieerd. Smokey Fine Cut Damiana biedt een verrijkende high die verre van "moe" of "lui" is, en ook minder snel monddroogheid veroorzaakt, wat leidt tot een verbeterd comfort tijdens het roken. Met deze geweldige eigenschappen is Smokey Fine Cut Damiana de ideale keuze voor alle gebruikers die afstand willen nemen van tabak en gezondere alternatieven willen ontdekken.

     

     

    Smokey kan gemakkelijk worden gebruikt in je gewone sigaret, joint, of Vape set op 185 °C - 190 °C, en bestellingen komen altijd als 50 gram pakjes rechtstreeks van ons.

    Upgrade je roken met Smokey Fine Cut Damiana  vandaag nog – bestel online!

     

    E-sigaret als tabaksvervanger

    E-sigaretten zijn misschien niet helemaal veilig, maar ze zijn in ieder geval veel minder schadelijk dan normale sigaretten. Dat komt doordat bij een e-sigaret alleen minder schadelijke stoffen en in lagere concentraties vrijkomen, vanwege de methode van verhitting in plaats van verbranding. Bij de verbranding van tabak door traditionele sigaretten komen meer dan 7000 chemische stoffen vrij (waaronder 69 bekende kankerverwekkende stoffen), terwijl een e-sigaret diezelfde gevaarlijke gifstoffen niet bevat. Mensen die van roken houden, kiezen ervoor om over te stappen op de e-sigaret. Door te vapen  vinden ze dat er minder risico's aan verbonden zijn. Er zijn steeds meer smakelijke smaak opties beschikbaar. Op die manier kunnen ze een gezonder alternatief kiezen en toch doen waar ze van houden.

    Stonedoos blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking