Klantenservice
0
Sluiten
    Stonedoos - Donderdag 26 Februari 2023

    Informatie Voor Het kiezen Van De Perfecte Rolling Tray

    Met de enorme hoeveelheid cannabis accessoires bij Stonedoos, hebben rokers genoeg om uit te kiezen. Van alternatieve voor aanstekers, asbakken, en hoogwaardige grinders als geweldig cadeau voor vrienden tot opvallende vloei – er is voor iedereen wel iets te vinden! Eén accessoire dat nooit mag ontbreken is een betrouwbare rolling tray. Misschien wel het belangrijkste voor elke roker die zijn eigen producten met gemak en in stijl wilt rollen.

     

    Stonedoos biedt hoogwaardige en voordelige rolling trays die niet alleen een vlakke ondergrond geven om je joint of blunt te rollen, maar ook garanderen dat niets van je kostbare wiet verloren gaat.

     

    Bij het kiezen van een rolling tray zijn er een paar belangrijke kenmerken om te overwegen:

    • Materiaal
    • Grootte
    • Vorm

    Informatie voor het kiezen van de juiste rolling tray set of rolling tray box kan van onschatbare waarde zijn bij je aankoopbeslissing.

     

    Wat is een rolling tray?

     

    Rolling trays bieden een schoon, plat oppervlak dat ervoor zorgt dat je wiet niet verspild wordt en dat je joint gelijkmatig en goed gerold wordt. Dit is een soort dienblad dat een groot en plat, glad oppervlak heeft met opstaande randen. Het dient om al je rookaccessoires bij elkaar te houden – blunt wraps, filtertips, lange vloeitjes, grinders, aanstekers en een asbak. Op deze manier kun je je concentreren op het draaien van een indrukwekkende joint zonder je zorgen te maken over het verliezen van stukjes wiet of het maken van een rommel.

     

    Bij Stonedoos kun je de perfecte rolling tray vinden die zowel praktisch als stijlvol is. Onze collectie bevat een reeks unieke ontwerpen, van mooi tot grappig.

     

    Wat is een handige rolling tray box?

     

    Op zoek naar een upgrade van de traditionele rolling tray? Kijk dan op onze website eens naar de rolling tray box! Deze rolling tray box levert superieure prestaties bij het rollen van je joints en zijn standaard voorzien van geavanceerde functies, zoals magnetisch afneembare onderdelen en een ingebouwde asbak. Bovendien zijn er handige opslagmogelijkheden. Hij biedt zo goed mogelijke ruimte voor je grinder, verschillende soorten tips, kegels, vloeitjes, clipper, tips, poken en meer! Deze uitvinding is ontworpen met het gemak van de gebruiker voor ogen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je rookbenodigdheden mee te nemen voor onderweg.

     

    Investeer eenmalig in de beste soort rolling tray set bij Stonedoos 

     

    Bij het zoeken naar een rolling tray of een rolling tray box is de eerste factor die je moet overwegen de materiaalsamenstelling. Er worden verschillende materialen gebruikt om rolling tray sets van te maken, elk met zijn eigen unieke voor- en nadelen.

     

    Hier zijn enkele van de populairste soorten materialen die voor rolling trays worden gebruikt: 

     

    Metalen Rolling tray

     

    Deze rolling tray van metaal bieden een strakke uitstraling. Ze zijn ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het nadeel is misschien dat ze vrij zwaar en duur kunnen zijn in vergelijking met andere opties. Bekijk hier de Metalen Rolling Trays van Stonedoos

     

    Bamboe Rolling tray

     

    Bamboe wordt steeds populairder als materiaal voor rolling trays vanwege zijn lichte gewicht en natuurlijke schoonheid. Het is ook betaalbaarder dan metalen opties! Bekijk hier de Bamboe Rolling Trays van Stonedoos

     

    Een Plastic Rolling tray van plastic

     

    Plastic is een ander veelgebruikt materiaal voor rolling trays vanwege de lage kosten en het lichte gewicht. Plastic is echter niet zo duurzaam als metaal of bamboe, dus het gaat niet zo lang mee als het niet goed onderhouden wordt. Bekijk hier de Plastic Rolling Trays van Stonedoos

     

    Een Houten Rolling tray

     

    Hout is een andere goede keuze voor een rolling tray of rolling tray set vanwege zijn natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Het is ook relatief licht en gemakkelijk schoon te maken! Bekijk hier de Houten Rolling Trays van Stonedoos

     

    Onze Glazen Rolling tray

     

    Glazen rolplateaus worden snel een favoriet onder klanten! Niet alleen zijn deze dienbladen stijlvol en esthetisch aantrekkelijk, maar ze zijn ook ongelooflijk duurzaam. Dat komt doordat onze glazen rol bakjes gemaakt zijn van hoogwaardig borosilicaatglas dat hittebestendig en praktisch onbreekbaar is. Bij knoeien kun je je dienblad met gemak opruimen, want het is geheel vaatwasmachine bestendig. Bekijk hier de Glazen Rolling Trays van Stonedoos

     

    Houd bij het kiezen van een materiaal voor je rollade rekening met factoren al:

    • Kosten
    • Gewicht
    • Grootte
    • Duurzaamheid
    • Schoonmaak gemak

     

    Als je dit in gedachten houdt dan kun je de beste rolling tray voor je behoeften kunt vinden. 

     

    De grootte van een rolling tray is belangrijk! 

     

    Als je waarde hecht aan gemak, dan is een kleinere rolling tray misschien gemakkelijker te vervoeren. Ben je met een grotere groep mensen die wil wiet willen rollen of als je meerdere joints tegelijk moet knutselen, dan zijn grotere rolling trays wat je nodig hebt voor die extra ruimte. Denk voordat je je rolling tray koopt na over je behoeften voordat je er een investeert, zodat je ze comfortabel kunt gebruiken en je cannabisproducten veilig kunt opbergen als je ze niet gebruikt.

     

    De rolling tray is verkrijgbaar in de volgende maten:  

     

    • Small
    • Medium
    • Large

     

    Hou je huis netjes met een rolling tray

     

    Wees een opgeruimde roker van je wiet en organiseer je rookruimte met een rolling tray. Het houdt niet alleen het vuil en de resten die kunnen vallen tijdens het rollen van je tafel of vloer, maar het houdt ook je wiet en accessoires op een gemakkelijk terug te vinden plaats. Bewaar je maler, extra vloei, aansteker en tips allemaal op een plek, zodat je altijd alles hebt wat je nodig hebt, terwijl je tijd kunt besparen zonder je zorgen te maken over het maken van een rommel.

     

    De rolling tray leuk als ontwerp voor in je huis

     

    Sommige rolling trays hebben niet alleen een mooi ontwerp dat er geweldig uitziet in je huis als je hem niet gebruikt. Er is zelfs een rolling tray die lichtgevend is. Je kunt de kleur van de lampjes op je dienblad regelen door linksboven aan het dienblad te draaien, of via een Rolling Tray App waarmee je naar eigen inzicht wijzigingen kunt aanbrengen! Er zijn ook weer andere modellen worden geleverd met pootjes, zodat ze mooi op je schoot passen en op een comfortabele hoogte staan. Daarna gebruik je het gewoon als tafel – wat is er eenvoudiger?

     

    Koop vandaag nog je rolling tray bij Stonedoos

     

    Je verlangen om meteen de perfecte rolling tray te hebben is volkomen begrijpelijk. Waarom zou je wachten als je bij Stonedoos vandaag kunt bestellen en je rolling tray morgen al in huis hebt? Niet alleen dat, maar de verzending is helemaal gratis voor bestellingen boven € 39,00, dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten! Je droom rolling tray komt veilig en discreet bij je aan – zonder lang wachten. Bestel bij Stonedoos en wees ervan verzekert dat je rolling tray snel wordt geleverd.

    Stonedoos blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking