Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Stonedoos - Woensdag 6 Mei 2022

   Peyote cactus kopen? Ga op een innerlijke reis!

   De peyote is een psychedelische cactus die je bij Stonedoos online kunt kopen. Het gebruik van de peyote is duizenden jaren oud. Het drinken van zijn wortels schijnt zelfs de allereerste vorm van drugsgebruik ter wereld te zijn. Deze cactus barst dan ook van de mescaline – een stof die zorgt voor een sterke hallucinogene trip.

   Benieuwd naar onze peyote cactussen?

   Bekijk de peyote cactussen

   De peyote: alles wat je moet weten als je deze cactus gaat kopen

   Je herkent de peyote cactus eenvoudig aan zijn roze areool. De verkoop van peyote in verwerkte vorm is niet legaal; je kunt in onze webshop of winkel in Hoogeveen wel een hele cactus kopen. Je gebruikt de wortels van de cactus om thee mee te zetten of om te vermalen tot poeder voor in een capsule. Het resultaat is een zeer sterke psychedelische ervaring die al je zintuigen prikkelt en tot wel twaalf uur aanhoudt. Zo voel je je energieker, wordt de wereld om je heen intenser en kleurrijker en kun je zelfs hallucinaties of visioenen krijgen. Het is daarom alleen geschikt om te gebruiken in een vertrouwde omgeving. Wil je je graag energiek of juist ontspannen voelen, zonder daarbij te trippen? Bekijk dan onze kratom.


   Laat je groene vingers werken

   Heb je zin om je groene vingers te laten werken? Dan kun je ook zaden van de peyote cactus kopen. Zo drink je over een aantal jaar thee van jouw eigen verbouwde cactus. Geef jouw bestelling voor 17.00 uur door via onze online head-, smart- en seedshop, en je ontvangt jouw cactus of cactuszaden morgen al thuis. Bij vragen of voor advies bel of whatsapp je naar (+31) 850 47 09 01.

   Head-, smart- én seedshop
   Discrete verzending
   Alleen de beste merken

   Stonedoos blog

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking