Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Hasj maken

   Merken

   Prijs

   -
   6 Producten

   Zelf hasj maken?

   Om van jouw pollen zelf hasj te maken kun je verschillende manieren gebruiken! Bij in de Stonedoos headshop vind je wiet zeven, pollen persen en meer! Wij bieden alleen producten van de beste merken zodat jij gemakkelijk zelf hasj kunt persen van jouw heerlijk opgespaarde pollen. Door zelf hasj te maken hoef je jouw knipafval niet weg te gooien. De perfecte manier om het niet te roken knipafval om te toveren tot een heerlijk rookbaar blok hasj.

    

   Hoe maak je zelf hasj?

   Je kunt hasj maken op verschillende manieren. Hier leggen wij jou de dry-sift methode om hasj te maken uit. De dry sift ookwel droog zeef methode genoemd is een van de makkelijkste manieren om zelf hasj te maken. Voor de dry sift methode heb je de volgende dingen nodig:


   Een sifterbox:
   Een sifterbox zorgt ervoor dat jij gemakkelijk jouw pollen kunt scheiden van het plantmateriaal. Je stopt je knipafval in de bovenkant van de zeefdoos en gaat vervolgens even flink schudden. Dit werkt het best door jouw knipafval eerst in de vriezer te leggen, kou zorgt ervoor dat trichomen makkelijker van het plantmateriaal vallen! In de onderkant van de zeef box vind je jouw vers geoogste trichomen, deze stop je vervolgens in een pollenpers om er hasj van te maken.


   Een pollenpers:
   Met een pollenpers kun je jouw keef tot een hasj puck persen. Stop de vers geoogste keef in je pollenpers en draai hem stevig aan! Door de druk en hitte die er ontstaat worden alle trichomen samengesmolten tot een heerlijk blokje hasj. Je kunt de pollenpers ieder half uur een beetje strakker draaien voor een betere werking. Dit duurt maximaal 24 uur.

    

   Geniet vervolgens na 2 simpele stappen van jouw heerlijke zelf gemaakte hasj!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking