Het verhaal van aLeda: een speciaal braziliaans vloei merk!

Over aLeda lange vloei en doorzichtige cellulose vloei

Het bedrijf aLeda en de bijbehorende merknaam is opgestart in 2006 door Renato Volonghi, een jonge Braziliaanse ondernemer die met zijn nieuwe onderneming aLeda, de eerste transparante vloeitjes op de markt bracht. Sinds de start van 2006 en daarna, dus nog steeds zijn deze transparante vloeitjes een hit onder veel Smokers overal ter wereld! Echter dit is lang niet het hele verhaal van aLeda dus gaan we je nog veel meer over dit merk en hun unieke en kwalitatief goede producten vertellen.

De start van aLeda rook accessoires

aLeda en ook bijbehorende onderneming King Paper zijn gestart door Renato Volonghi omdat hij de prijzen voor vloei te hoog en de kwaliteit te laag vond. Hij zag dat de Europese markt overspoeld werd door slechte kwaliteit vloei en nog meer in het bijzonder ook Blunts. Hij ging dat voorgoed veranderen met zijn merken aLeda & King Papers. Hun doel is om geheel Europa te voorzien van sigaretten, joints en Blunts met enkel en alleen de beste kwaliteit vloeipapier en (Blunt)Wraps die er beschikbaar zijn. Ze distribueren deze direct vanuit Brazilië o.a. naar Amsterdam.

Voordelen van aLeda lange vloei

aLeda is naar eigen zeggen al sinds 2006 de #1 fabrikant van vloei over de gehele wereld. Hun doorzichtige vloei wordt zorgwaardig en volledig natuurlijk geproduceerd, vrij van chemicaliën! Deze transparante kingsize vloei is namelijk gemaakt van natuurlijk cellulose. Cellulose is simpel gezegd een natuurlijke (plant)suiker. Deze cellulose vloei wordt vaak ook ‘suikervloei’, ‘doorzichtige vloei’, of ‘’glas’- vloei genoemd. De doorzichtige vloei heeft geen plakrand, en plakt dus overal en bevat geen lijm beide grote voordelen dus. Een ander voordeel, dat mooi en interessant om te zien is de kruidenmix binnen in je joint/sticky en nog meer de rook binnenin wanneer deze brand, een uniek effect verzekeren wij je! Deze transparante, ongebleekte, geur en smaakloze vloei is ook in kleinere vloeitjes verkrijgbaar onder de naam Aledinha.

aLeda is 100% natuurlijk

Naast het bekend worden met hun transparante vloei staan ze met hun andere merk King Paper en ook bekend om hun hoge kwaliteit reguliere vloei zowel gebleekt als ongebleekt. Daarnaast produceren aLeda & King Paper samen hoge kwaliteit sigarettenhulzen, filters en (filter)tips. Deze zijn allemaal gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen.

aLeda herbal blunt cones

Last but not least; produceert aLeda ook nog hoogwaardige Bluntwraps en Herbal Cigar Cones. aLeda is specialist in alle rookbenodigdheden, maar in de blunts zijn ze toch echt wél een klasse apart te noemen. De Bluntwraps zijn de meeste(n) van jullie waarschijnlijk wel bekend mee, dit zijn ‘sigaarvloeitjes’ om je favoriete kruid in te rollen. Zoals die van Backwoods, één van de besten, echter deze zijn jammer genoeg niet legaal verkrijgbaar in Nederland. De Herbal Cigar Cones van aLeda vinden wij minstens net zo goed! En deze zijn wel (bij ons) legaal verkrijgbaar! Deze aLeda Pre-Rolled Herbal Blunt Cones zijn echter onterecht een stuk minder bekend. Deze zijn dan wel ook redelijk nieuw, maar wel van uitstekende premium kwaliteit! De Herbal Cigar Cones zoals aLeda ze noemt, moet je eigenlijk zien als een tabaksvervanger. Het gaat hier namelijk om een volledige tabaksvrije mix zonder nicotine. De aLeda Pre-Rolled Herbal Blunt Cones, ook wel ‘’kruidensigaren’’ genoemd, worden gemaakt met 100% natuurlijke theebladeren en zijn voorgerold.

Aleda Herbal Blunt ConesAleda Herbal Blunt Cones 1

De Herbal Cigar Cones zijn blunts van premium kwaliteit ze worden compleet geleverd met een papieren filtertip en een gouden band voor een nog luxere uitstraling. Deze band kun je eraan laten tijdens het roken, of hem eraf doen als je dat liever hebt. Het roken van één van deze Premium Cannabis Blunts is een gehele luxe ervaring. Uiteraard verkopen wij deze geweldige en natuurlijke Herbal Cigar Cones rechtsreeks vanuit onze Stonedoos Webshop. Dus ook jij kan nu genieten van een *kant en klare premium tabaksvrije blunt! (*Je moet hem natuurlijk alleen nog wel even zelf vullen, succes!).

 

Geschreven door: Mike Plattel – IG: @thestonedgrower

Bekijk hier producten van aLeda

Scroll naar top