Het verhaal van Greengo, de meest zuivere vloei op de markt!

Het verhaal van Greengo, de meest zuivere vloei op de wereldwijde markt!

Het merk Greengo is gestart in 2010 als een spontaan idee door een groep jonge milieubewuste Nederlandse ondernemers die sinds 2005 al bezig zijn met het produceren van kwalitatief rookwaar zoals hun vloei en tip van het merk Flamez. Deze jonge ondernemers van Flamez wilden ook graag producten op de (Nederlandse) markt brengen die milieubewust en chloorvrij gemaakt zijn. Hun destijds nieuwe merk Greengo was hiervoor de ultieme oplossing deze focust zich sinds het bestaan in 2010 volledig op het milieu en puur natuur. Dit lees je terug in hun slogan: ‘’Green, pure, natural and sustainable’’. Het is een merk dat hun producten dus zo groen en zo natuurlijk mogelijk produceert van begin tot eind! Duurzaamheid en kwaliteit staan dus bovenaan bij Greengo. Greengo is een meer dan geschikte vloei voor de echte cannabis liefhebbers. De gedachte achter Greengo is: Green needs green! Door deze insteek en hun ervaring wisten ze vanaf het begin in 2010 en nog steeds wat er gewild is en spelen daar heel goed op in. Greengo komt voort uit de visie van echte puristen. Liefhebbers die graag een joint of shaggie opsteken, maar er echt niet op zitten te wachten om onnodige troep binnen te krijgen! Daar kun je het toch, net als ons alleen maar mee eens zijn?

Dutch Leaf: Greengo & Flamez

Greengo is een topmerk dat hoogwaardige en milieubewuste rookaccessoires produceert en verkoopt. Inmiddels is Greengo dan ook niet meer weg te denken binnen de rokersmarkt. Er zijn al tal van coffeeshops die Greengo producten aanbieden. Het bedrijf achter Greengo was TGC Trading B.V. die is tegenwoordig hernoemd naar Dutch Leaf. Dit is een groothandel in allerlei rokersbenodigdheden. Zo is Dutch Leaf zoals eerder hierboven vermeld ook eigenaar van het (waarschijnlijk onder jullie) wel bekende merk Flamez.

Dutch Leaf heeft met Greengo en Flamez van alles op de markt gebracht: van vloeitjes, tips en Cones tot Vaporizers, echter zelfs lavalampen & kleding. Nog bekender zijn hun tabakssteentjes om je tabak mee te bevochtigen. Deze werken zoals geen ander(e)! De unieke Saverettes om je joints in te bewaren, je weet wel die ‘’joint buisjes’’ waar je (vaak) je voorgedraaide joint in mee krijgt bij de betere coffeeshops, die zijn ook ontwikkelt door Dutch Leaf. Beter uitgelegd zijn deze Saverettes een mobiele kunststof handasbak en een sigarettendover in één, waarin je zonder smaakverlies en geurverspreiding je Joint (of sigaret/shaggy) kan doven en bewaren.

Greengo Tabaksvervanger en Bio Organic Filters

Verder heeft Greengo nog hun bekende en kwalitatieve tabaksvervanger, eigenlijk is dat de enige goede tabaksvervanger op dit moment. Greengo Herbal Mix is een unieke kruidenmix die een prima alternatief voor tabak is. In sommige coffeeshops is deze (sinds kort) zelfs verplicht te gebruiken mits je, je cannabis niet puur rookt in verband met de Tabakswet. Last but NOT least heeft Greengo Biologisch afbreekbare filters; hun Bio Organic Filters.

Ieder jaar gooien rokers en blowers ruim 4,5 biljoen(!) filters en tipjes op straat. Het duurt twee tot twaalf jaar voordat zo’n filter volledig is afgebroken. Bij Greengo doen ze het daarom anders! Hun unieke BIO Organic Filters zijn volledig biologisch afbreekbaar. De filters zijn gemaakt van natuurlijke cellulose en de vezels zijn afkomstig uit FSC-gecertificeerde, duurzaam beheerde bossen. Ze zijn ongebleekt en niet bewerkt met chemicaliën, vandaar ook hun natuurlijke kleur. En ook al zijn deze filters biologisch en dus sneller afbreekbaar, het is toch beter als je ze wel je netjes in de asbak/prullenbak gooit.

Greengo The Best & Customize it!

Je begrijpt het wel Greengo en Flamez willen samen niets minder dan: het allerbeste en puurste kunnen bieden wat er op de markt verkrijgbaar is, want volgens hun eigen zeggen het beste kan altijd nog beter en groener! Bij Greengo & Flamez kun je ook van alles laten customizen onder het motto; Greengo make it your own! Smoke dus ook volledig zorgeloos met Greengo(&Flamez)!

Greengo 100% Puur Natuur!

Dutch Leaf is met Greengo & Flamez ecologisch goed bezig en streeft er altijd naar om zo natuurlijk en milieuvriendelijk mogelijk hun producten te produceren. Zo heeft hun topmerk Greengo als enige ongebleekte King Size vloei het FSC keurmerk. Deze vloeitjes bestaan uit volledig ongebleekte en dus chloorvrij vloeipapier. Waarom zou je überhaupt vloei(tjes) willen roken met bleekmiddelen erin verwerkt?

Hun vloeitjes en zelfs de verpakkingen zijn daarnaast ook nog eens gemaakt van 100% gerecycled papier. Bij de ontwikkeling van Greengo vloei worden absoluut geen chemicaliën gebruikt. Dutch Leaf heeft met Greengo in 2011 terecht de European product Award van Soft Secrets gewonnen. Greengo vloei is veruit de meest hoogwaardige, natuurlijke en milieuvriendelijke vloei op de huidige markt. Flamez is dan prijs/kwalitatief weer één van de besten, dit is dan ook de reden dat je Greengo(&Flamez) in tal van coffeeshops vind en uiteraard koop je Greengo(&Flamez) ook gemakkelijk en snel bij ons.

Greengo steunt Milieu en Cannabis!

Kies jij (voortaan) ook voor Green vibes? Greengo & Flamez steunen beiden namelijk organisaties die zich inzetten voor het behoud van bomen en bossen. Ze geven verder enorme steun voor het behoud van het Nederlands gedoogbeleid en voor legalisering. Hiermee steunen ze dus ook het behoud van de (door ons geliefde) unieke Nederlandse coffeeshops!

Het merk Dutch Leaf en hun andere handelsnamen zoals Greengo & Flamez groeien enorm hard in Europa en daarbuiten en ze worden daarom dan ook terecht steeds bekender en gewilder. Hun doel is om nu en in de toekomst jou in Europa, maar ook anderen in de rest van de wereld te laten ervaren hoe hun producten ieder zijn rookervaring verbeteren! Greengo: het milieubewuste topmerk voor en door rokers!

Go Green, Go Greengo!

Geschreven door: Mike Plattel – IG: @thestonedgrower

Bekijk hier producten van GreenGo

Scroll naar top