Klantenservice
0
Sluiten
    Finn - Dinsdag 26 Maart 2022

    Salvia, een bijzonder en psychedelisch kruid

    Als je salvia wilt kopen voor een psychedelische ervaring, dan zit je bij Stonedoos goed. De salviaplant groeit in de Sierra Mazateca, een gebergte in het zuiden van Mexico. Het extract van de bladeren is geschikt om te roken. Het resultaat: een ongeëvenaarde trip die 10-15 minuten duurt.



    Benieuwd naar onze salvia? Bekijk hier onze salvia


    Salvia kopen voor een ongekende psychedelische ervaring 

    Bij Stonedoos kun je zowel hele bladeren als een extract van de salvia kopen. Salvia is een van de meest krachtige planten ter wereld. Zeker voor beginners is het daarom aan te raden met een kleine hoeveelheid te beginnen. Je rookt salvia bij voorkeur in een waterpijp of bong. Vervolgens raak je al snel in hogere sferen: je lacht veel, treedt buiten je lichaam, wordt één met een voorwerp of hebt veel energie. Voor iedereen is het effect anders en door de hallucinogene werking gebruik je het alleen in een vertrouwde omgeving. Ben je na deze smoking experience benieuwd naar meer? Dan vind je in onze webshop of fysieke winkel in Hoogeveen nog meer producten met een psychedelisch effect. Denk bijvoorbeeld aan peyote cactussen en magische truffels.

    Bestel eenvoudig online

    Als je salvia online gaat kopen, dan zorgen we ervoor dat je pakketje discreet wordt verzonden. Je kiest voor bezorgen bij jou thuis of een PostNL-afhaalpunt bij jou in de buurt. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (+31) 850 47 09 01 of te mailen naar [email protected]. Het is ook mogelijk om een WhatsAppberichtje te sturen. We beantwoorden je vragen dan binnen 24 uur!

    Wil je weten wat voor speciaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op! 

    Stonedoos blog

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking